*Le@rn By HeaRt *

Young is not at all .. but 2 times .. one in the world and one in the hereafter ... it was quite fun 2 be a teen .. but, my life Teenagers will stop here .. coz i need a life of "manhood" ..i need to be tough, strong, matured 2 begin my career as my quotation responsibily .. .. so, no prince anymore but a man of the masterpiece Which conquer life as 'WORSHIP' .

Tuesday, August 23, 2011

lirik lagu utk Ainan Tasnem :)

bila ku lihat wajahmu
terbayang kisah kau dan aku
bila kau cuba utk pergi jauh
kan ku berlari mengejar kamu

......bila cinta tak lagi bermakna
hatiku resah bagaikan tersentuh kaca
andai kau tahu,kau yang ku mahu
sepanjang hidupku...hingga akhir nty
kaulah dihati..

bagaimana mungkin kau kan mengerti
apa yang ku mahu..utk mendekatimu
dan aku tak bisa menipu diriku
walau dalam mimpi..

chorus

saat indah kau dan aku
terus hilang bagai arus
tapi aku cuba menghentikan semua
kerna ku cintamu selamanya

ku ingin dirimu..fahami jiwaku
ku pohon kasih..cinta darimu
jujur hatiku jangan kau ragu
kaulah di hatiku,akan ku cinta selalu

ulang chorus

janganlah kau ragu
akan ku cinta kau selalu
 
assalamualikum reader2 smua!! Yeah..sudah masuk 24 ramadhan 1432 Hijrah..cepat je masa berlalu..dah nk raya..dah nk merdeka kan :) btw..Putera ada buat lirik lagu utk ainan ni..juz tgah tgu kwn putera buat melodi..then insyallah..lepas siap smua..akan kitaowg bg dkt ainan :) Btw ainan ni cantik kan..hehe..ramai peminat kot.. xkan den nk usha la..hehe..juz kwn je..dia ni student ag n making of new artist..mybe..insyallah..do support her for our local music..:)

p/s: arini kwn aku fly ke new york..transit kt doha naik qatar airways..raya kat ats kapal la jwb nye..huhu..btw..gud luck la buddy Mr Ridzuan Ramli aka Bun :)
* aku pun sdg tgu masa untuk fly kan diri..kihkihkih :)
* Hari ini jugak birthday my mum..Happy birthday ibu..Luv u :)
 

2 comments:

  1. semakin dekat ngan 1syawal, tapi hati makin berat meninggalkan ramadhan

    ReplyDelete